Impressie salon

 

Welkom bij Alyssa Hair

 

 

Welkom bij Alyssa Hair, een kapsalon gevestigd in Reek (Noord-Brabant). U kunt bij ons terecht voor diverse kappersbehandelingen voor dames, heren en kinderen. Naast de behandelingen in de salon bieden wij ook aan huis service.

 

 Wij werken uitsluitend op afspraak!

 

 

Openingstijden

 

 

Wij hanteren geen vaste openingstijden, dit omdat we uitsluitend werken op afspraak. Afspraken zijn zowel overdag, 's avonds als in het weekend mogelijk.

Bel voor een afspraak dan plannen we samen een geschikt moment.

 

 

Aan huis service

 

 

Bent u niet in de gelegenheid om naar de salon te komen of vindt u het fijner om thuis in uw eigen omgeving geknipt te worden. Ik kom graag bij u aan huis. De toeslag hiervoor is €5,00 extra per adres.

 

 

over mij

 

Mijn naam is Alyssa, in 2014 ben ik afgestudeerd als allround - kapster. Ik heb mijn ervaring op gedaan bij verschillende kapsalons. Sinds 2018 ben ik woonachtig in Reek, na jaren gedroomd te hebben om voor me zelf te beginnen over heb ik de knoop doorgehakt om een kapsalon aan huis te beginnen. Een salon aan huis om verschillende redenen: zo kan ik werk en privé goed combineren, leuke tarieven aanbieden en kunnen mensen met drukke banen ook tot in de latere uurtjes bij mij terecht.

 

Alyssa Hair

 

06 36 29 11 49

Helstraat 9

5375KG Reek